0706 – 35 54 79 kontor@nandersbygg.se

Badrumsrenovering Skurup

Badrumsrenovering i Skurup – Öka din trivsel

Vi på Nanders Bygg är specialister på badrumsrenovering i Skurup, samt i kommuner från Ystad till Malmö. Vi erbjuder dig helhetslösningar, för att ditt badrum ska nå dina förväntningar. Vårt utförande av badrumsrenovering i Skurup, är alltid av högsta kvalitet. Vi vet att badrummet är ett av de mest besökta rummen i hemmet och det är därför viktigt att man trivs. Det är viktigt att badrummet både är funktionell och estetiskt rätt.

Vi sköter din badrumsrenovering från start till slut

Vi är en totalentreprenör som sköter allt från start till slut. När du har bestämt dig för att göra om ditt badrum är du välkommen att kontakta oss. Vi gör allt för att matcha dina önskemål och behov. Badrumsrenoveringen utförs exakt efter er vision och vi åtar oss alla typer av badrum. Vi hjälper även till med idéer och råd för att ge dig de allra bästa förutsättningarna.

Badrumsrenovering i Skurup med certifierade hantverkare

Vi är certifierade enligt Byggkeramikrådet för våtrumsarbeten. Vi ser till att hela badrumsrenoveringen sker på ett säkert och rätt sätt för en längre hållbarhet.

Kontakta oss för badrumsrenovering i Skurup eller närliggande kommuner

Om du är intresserad av badrumsrenovering i Skurup eller i kranskommunerna är du välkommen att kontakta oss. Vi tar snabbt fram en kostnadsfri offert, som matchar era önskemål.

Vi tar oss gärna ut till platsen för att kunna ge er så bra rådgivning som möjligt. Ring eller maila in din förfrågan om badrumsrenovering i Skurup, så återkommer vi med svar.

Är du intresserad av våra tjänster?

Du är välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offertförslag.
Vi arbetar över hela skåne.

Följ oss på Facebook för referenser och nyheter.