0706 – 35 54 79 kontor@nandersbygg.se

Takrenovering i skåne

Vi renoverar tak i Skurup med omnejd.

Inget håller för evigt och det gäller också ert tak, men med en takrenovering kan du få ett tak som är så gott som nytt och håller i många år framöver. Hos Nanders Bygg AB har vi lång erfarenhet av takrenovering som vi utför på både villor, bostäder och andra större byggnader.

Alla typer av takrenoveringar

Kraven för en takrenovering är väldigt olika, beroende på vilken sorts tak som ska renoveras. Ett tegeltak ska naturligtvis inte renoveras som ett skiffertak och hos Nanders Bygg AB kan vi utföra professionella takrenoveringar på alla olika sorters tak.

Vi kan hantera allt från att takkonstruktion och installation av det nya taket. På detta sätt följer våra välutbildade händer med genom alla processer av takrenoveringen.

Innan arbete påbörjas gör vi en grundlig undersökning av taket för att avgöra behovet. Är en renovering av det befintliga taket tillräckligt eller ska hela taket bytas men framför allt vilket som är det mest ekonomiska valet.

Tilläggsisolering av tak

Det finns nu stränga krav på en byggnadsisolering och här spelar taket en stor roll. Därför kan en tilläggsisolering krävas i samband med en takrenovering.
Oavsett om det är en renovering av ert befintliga tak eller ett helt nytt tak så kan det vara nödvändigt med en tilläggsisolering. Så att byggnaden följer reglerna som garanterar dig en bättre isolerad byggnad och värmebesparingar.

Är du intresserad av våra tjänster?

Du är välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offertförslag.
Vi arbetar över hela skåne.

Följ oss på Facebook för referenser och nyheter.