0706 – 35 54 79 kontor@nandersbygg.se

Ombyggnad Skurup

Vi sköter er ombyggnad i Skurup

När idéerna börjar flöda om att man vill förändra i huset eller villan, förnya rum och göra ytan mer användbar, är ombyggnation ett bra alternativ. En ombyggnad kan beröra både invändig och utvändig förändring, eller båda delar. Invändig ombyggnation handlar oftast om förändring av planlösning och teknisk lösning. Utvändig ombyggnation innebär istället en förändring av fasaden eller husets/villans estetiska karaktär.

Många års erfarenhet av ombyggnad

Vi på Nanders Bygg i Skurup har lång erfarenhet och stor kunskap av ombyggnationer. Vi strävar efter 100% nöjda kunder och service, kvalitet och noggrannhet är viktigt för oss. Vi hjälper er från planlösningsidéer till färdigt resultat.

Kostnad och tid för ombyggnation?

Något som är viktigt att tänka på vid ombyggnation är att ju större projektet är desto högre blir priset. Många delar berörs såsom väggar, tak och golv samt bärande konstruktioner. Detta gör att det krävs en noggrann genomgång av offertens omfattning.

Vid ombyggnad är det viktigt att ha tålamod och beroende på storleken på arbetet kan det gå snabbare eller ta lite längre tid. En ombyggnad av ett gammalt hus eller villa, kan ta längre tid än man väntat sig, då problem kan uppstå. Vi löser självklart allt för att ni ska bli nöjda med slutresultatet.

Kontakta oss för ombyggnad i Skurup eller närliggande kommuner

Vill ni att vi hjälper er med ombyggnad i Skurup med omnejd? Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert! Vi kommer ut och tittar, planerar och hjälper er med idéer.

Är du intresserad av våra tjänster?

Du är välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offertförslag.
Vi arbetar över hela skåne.

Följ oss på Facebook för referenser och nyheter.